Wie is Virtual Sushi?

Onze offshore development formule.

Wat maakt ons bijzonder? Wie zijn onze ontwikkelaars?

Lees meer ...

Virtual Sushi in een notendop

Beschikbaar

We weten allemaal dat het vinden van goede en betaalbare software ontwikkelaars een uitdaging is. Deze ontwikkelaars steeds op korte termijn beschikbaar hebben is nog een grotere uitdaging. Dankzij onze afdeling in Vietnam slagen wij hier probleemloos in.

Structuur

Software projecten mislukken snel wanneer de organisatie niet aanwezig en zeer goed gestructureerd is. Wij zijn ondertussen zeer ervaren in het opzetten van de structuur om ook jouw project alle kansen te geven om te slagen.

Reactief

Wanneer onze focus op jouw project komt te liggen dan zijn we constant online en bereikbaar. De Slack-kanalen van elke ontwikkelaar en analist zijn altijd open en we plannen onze werktijden zo in dat iedereen maximaal beschikbaar is tijdens jouw werkuren.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in een kleine selectie van technologieën die zijn uitgekozen op basis van hun lange-termijn populariteit en stabiliteit. Hierdoor kunnen wij voor elk project dat door ons wordt opgeleverd lange termijn garanties geven op vlak van onderhoudbaarheid.

Gepersonaliseerd

Wij zijn een klein team dus je zal de meesten van ons snel bij naam kennen. Wij 'verbergen' onze ontwikkelaars ook niet voor jou, integendeel, je zal steeds de mogelijkheid hebben om met elk van ons te kunnen communiceren.

Kwaliteitsgericht

Elke lijn van de broncode wordt ontwikkeld volgens onze eigen coderingsnormen. Elke aanpassing wordt zeer gedetailleerd gedubbelcheckt voordat deze aan de code wordt toegevoegd. Om de code beter onderhoudbaar te houden raden wij ook altijd aan om 100% van de code af te dekken met unit- en / of seleniumtests.

Globaal

We hebben ervaring met het werken in internationale teams zowel aan lokale als aan globale projecten. Wij weten hoe wij online scrum-bijeenkomsten kunnen organiseren en hoe wij het beste uit de beschikbare online scrum-tools kunnen halen.

Lokaal

Al onze junior en senior ontwikkelaars werken vanuit het Virtual Sushi-kantoor in Ha Noi, wat garant staat voor hoge kwaliteit, snelle respons en zeer hoge beschikbaarheid.

Contacteer ons

Team

Jef Waumans

Enterprise Architect

Quang Tran

Senior Java Developer
Bloomreach Expert

Phu Ho

Senior Java Developer
AEM Expert

Khoa Ngo

Senior Front-end Developer
Node, React and Angular Expert